NiKEL ekstrakti rastlin in esenc, ki spodbujajo mikrocirkulacijo, izmenjavo snovi in lipolizo, povečujejo elastičnost in čvrstost kože ter ohranjajo čvrstost kapilar.

Celulit je želatini podobna snov, ki je sestavljena iz vode, maščobe in odpadnih produktov,  nakopičenih v natečenih, nepokretnih žepih neposredno pod kožo. Delujejo kot spužva, ki lahko vpije velike količine vode.

Celulit nastane zaradi vpliva  hormonov (puberteta, nosečnost, menopavza, kontracepcijske tablete), stresa, kroničnega zaprtja, nezadostnega uživanja tekočine. Med dejavnike, ki povzročajo pojavnost celulita sodijo tudi nepravilna prehrana, siromašna z vlakninami a bogata z ogljikovi hidrati in nasičenimi maščobami ter premalo telesne aktivnosti. Celulit povzroča težave številnim ženskam ne glede na njihovo starost. Največkrat prizadene področje bokov, stegen, zadnjice in pa tudi nadlahti in trebuha. 

Cilj anticelulitnih pripravkov, ki jih nanašamo na kožo (olja, kreme, koncentrati, obloge) je izboljšanje perifernega pretoka, aktivacija celičnega metabolizma in krepitev čvrstosti kože. Z izvlečki rastlin in esenc, ki spodbujajo mikro pretok, izmenjavo snovi in lipolizo, se krepita elastičnost in čvrstost kože ter varuje elastičnost kapilar.

Nikel izdeki za nego kože nagnjene k celulitu se razlikujejo po sestavi zaradi različnih stopenj celulita:

MOČNO OPAZEN CELULIT: Koncentrat proti celulitu. Izredno učinkovita koncentrirana hidratantna krema z algo Spirulino, karnitinom, kofeinom in grenivko  čudovitega osvežilnega vonja! Poleg zmanjšanja pojavnosti celulita, čuva vene in kapilare in jih ščiti pred popokanjem.

MANJ OPAZEN CELULIT: Anticelulitno olje z grenivko. Z vmasiranjem tega olja na stegna in ostale predele, ki jih je zajel celulit se preprečuje nastanek celulita in blaži že vidne spremembe. 

CELULIT IN OBLIKOVANJE: Bršljanovo olje, poleg zmanjašnja vidnosti celulita deluje tudi na zmanjšanje podkožnih maščobnih blazinic. Spodbuja nastajanje hijaluronske kisline v koži in vidno krepi njeno elastičnost. Anticelulitni gel z bršljanom. Če imate raje  lahkotno svežino gela, uporabljajte namesto olja  ta izdelek. Za maksimalni učinek nege telesa nagnjenega k nastanku celulita lahko uporabljate sočasno oba izdelka. Najprej vmasirajte Bršljanovo olje in nato nanesite še Anticelulitni gel z bršljanom. 

Primerjava izdelkov (0)
Razvrsti po:
Prikaži:
Anticelulitni gel z bršljanom
PAKIRANJE: 150 ml    Če želite oblikovati svoje telo in preprečiti nastanek ma&..
16,35€
Brez DDV: 13,40€
Anticelulitno olje z grenivko
PAKIRANJE: 100 ml    Anticelulitno olje z grenivko je koncentrat najfinej&scaro..
15,13€
Brez DDV: 12,40€
Bršljanovo olje
PAKIRANJE: 100 ml    100% naravno, brez konzervansov Macerat ekološke..
15,13€
Brez DDV: 12,40€
Koncentrat proti celulitu z algo spirulino
PAKIRANJE: 150 ml    Izredno učinkovita koncentrirana vlažilna gelna krema z os..
21,96€
Brez DDV: 18,00€