NiKEL nega proti pegam z lepo in blago rastlino - marjetico. Ekstrakt marjetice obnavlja in izenačuje barvo kože pri nepravilnostih pigmentacije. Rezultat te aktivnosti je osvetlitev madežev in peg, osvežena in sijoča koža.

POMEMBNO - kremo in serum z marjetico lahko uporabljate tudi v poletnih mesecih.
 
Sončne pege nastanejo zaradi kumulativnega učinka izpostavljanja soncu tekom leta.
Najprej so sončne pege podobne pegicam ali madežem, s časom pa dobivajo lastno velikost, obliko in barvo. Bolj ko je koža izpostavljena soncu, postanejo pege večje in temnejše.

 
Hiperpigmentacija je povečana količina pigmenta v nekem tkivu. Višek pigmeta se lahko odlaga na površinskem sloju kože (epidermisu) ali globjem sloju (dermisu) kjer je zelo nedostopen delovanju sredstev za osvetlitev kože. 
 

NiKEL Krema z marjetico in Serum z marjetico preprečujeta nastanek peg in izenačujeta barvo polti pri motnjah pigmentacije. Pomembno je, da enkrat tedensko naredite piling z Blagim pilingom z oljko kot tudi zaščititi obraz z Hidratantno kremo visoka zaščita SPF30 ali Hidratantno kremo za dnevno nego SPF15. Zaščitni faktor nanesite v tankem sloju po Kremi z marjetico. Kremo in serum lahko uporabljate tudi v poletnih mesecih!

Primerjava izdelkov (0)
Razvrsti po:
Prikaži:
Krema proti pegam z marjetico
PAKIRANJE: 50 ml   Krema proti pegam z marjetico je popolna vlažilna krema, ki jo boste l..
21,96€
Brez DDV: 18,00€
Serum proti pegam z marjetico
PAKIRANJE: 30 ml   Serum proti pegam z marjetico je bogat z ekstraktom cvetov marjetice i..
21,96€
Brez DDV: 18,00€