ODSTOP OD NAKUPA

43 člen ZOVP (Sklepanje pogodb na daljavo):
»Potrošnik pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi  z odstopom pogodbe je strošek vračila blaga. Slednjega mora podjetju vrniti v 30 dneh po sporočilu o odstopu.«

REKLAMACIJA

V primeru, da ste prejeli izdelek, ki vam ne odgovarja, ga takoj reklamirajte s priloženim računom. Stroške vračila plača kupec, stroške zamenjave pa prodajalec. Blago morate vrniti v originalni embalaži in nepoškodovano.
Če zamenjava ne bo mogoča, vam bomo vrnili denar.

DOSTAVA

Dostava in način plačila sta podrobneje opisana v samostojni rubriki Dostava in plačila. Dostavljamo samo na območje Slovenije. Poštnina je brezplačna.

INFORMACIJE O CENAH

Vse cene vsebujejo 22 % DDV in so označene v evrih. Cene so zagotovljene na dan naročila in se lahko spreminjajo.

VELJAVNOST NAROČILA

Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje.

TAJNOST PODATKOV

Podjetje OCTOPUS Lj. d.o.o. potrebuje vaše podatke za korektno izpolnitev računa, za obveščanje o promocijah, dogodkih, akcijskih ponudbah in potrebe neposrednega trženja.
Podjetje bo z vsemi pridobljenimi  podatki ravnalo v skladu z veljavno zakonodajo.
Pogodba o nakupu (račun) bo hranjena na sedežu podjetja in dostop do nje je možen samo kupcu in prodajalcu.

ISKANJE IZDELKA IN POSTOPEK NAKUPA

Izdelek poiščete na naši spletni strani www.nikel.si , dostop je možen tudi preko povezave www.octopus.si  s sledenjem navodilom z izborom kategorij na levi strani. Ko najdete želeni izdelek,  ga dodajte v košarico. Dodate lahko več izdelkov. Nakup lahko sproti spremljate v meniju Moja košarica, ki se nahaja v desnem zgornjem kotu. Tu lahko izdelek tudi odstranite s klikom na X. Ko zaključite nakup, preverite vsebino in izračun,  izpolnite zahtevana polja in , če se strinjate s pogoji, oddajte naročilo.

Za vse  informacije in pomoč smo vam na voljo na telefonski številki: 01 4283 910 ali na elektronskem naslovu: octopus@amis.net

V kolikor niste vešči spletnega nakupovanja lahko izdelke naročite tudi na naši telefonski številki 01 4283 910 ali pustite sms sporočilo na tel. številko 041 623 050.