NIKEL kozmetično linijo je zasnovala Mirjana Berlečić, Mag. Pharm.Kozmetika s podpisom

Sinergija kozmetologije in farmacije

»Farmacija in kozmetologija sta med seboj povezani in prepleteni – rastlina, ki ima določene učinke na delovanje organizma, enako učinkuje tudi na kožo«

»Vpogled v široko paleto najnaprednejših kozmetičnih znamk, kot tudi v probleme in potrebe velikega števila ljudi, ki se vse bolj srečujejo z alergijskimi reakcijami, me je spodbudil k raziskovanju: želela sem ponuditi naravno kozmetiko farmacevtske kakovosti – »čisto«, osvobojeno dodatkov, ki bi lahko škodovali, katera, ob negi, pomaga in odpravlja tegobe kože: suhe, občutljive ali poškodovane, kože nagnjene k nastanku aken, peg……

Skupaj, s tradicionalnim znanjem farmacije in strogo izbiro naravnih sestavin, katerih učinkovitost je dokazana in dermatološko testirana so nastali dišeči in učinkoviti kozmetični izdelki za resnično udobje, lepoto in zdravje kože obraza in telesa, izdelki z identiteto – NiKEL«

Mag. Pharm. Mirjana Brlečić

 

Prednosti NiKEL® kozmetike

NiKEL® kozmetika s podpisom. Nikel kozmetika temelji na lastnih farmacevtskih recepturah in 100% naravnih aktivnih učinkovinah katerih učinkovitost je dokazana in dermatološko potrjena. Združuje tradicionalna znanja z najsodobnejšimi dosežki. Vse snovi v izdelku, kot tudi končni izdelki,  so potrjene kvalitete s certifikati pooblaščenih ustanov.

NiKEL® filozofija: delovanje »od znotraj » in »od zunaj«. Sinergija farmacije in kozmetologije.  Farmacija in kozmetologija sta med seboj povezani in prepleteni. Vse kar deluje »od znotraj«, kar se vnaša v organizem deluje enako »od zunaj«, ko se nanaša na kožo. Rastlina, ki ima določeno delovanje na organizem enako deluje tudi na kožo. Naprimer pasijonka, ki pomirja če jo pijemo, v kremi za kožo pomirja njeno nadraženost.

NIKEL® nega, kot del celovitega zdravja. Koža je polprepustna membrana. Vse kar nanesemo na njo, če ima dovolj majhno molekulo, vstopa v krvni obtok in s tem v celoten organizem. Zaradi tega je pomembno vrniti se k naravi za ohranjanje našega zdravja in lepoto naše kože. Nikel ponuja naravno kozmetiko farmacevtske kakovosti, čisto, brez dodatkov, ki bi lahko škodovali, katera poleg nege, pomaga tudi odpraviti težave s kožo. 

NIKEL®, inspiracija v naravi – uresničeno skozi znanost Hrvaški. Mediteran in njegovo rastlinsko bogastvo, katerega zdravilnost je zabeležena v številnih knjigah je oživljeno v Nikel kozmetiki pod motom »Narava zdravi«. Poleg rastlin hrvaškega podnebja (Olje bršljana – 100% naravni anticelulitni hit in 100% naravni anti age hit Eliksir proti gubam z 12 rastlinami iz hrvaškega Mediterana), Nikel linija uporablja tudi inovativne delovne komponente uglednih svetovnih raziskovalnih laboratorijev, ki posedujejo vrhunske biotehnologije v službi naravnih substanc.

NIKEL®, inpiracija s tradicijo – uresničeno skozi znanost. Izročilo spodbuja raziskave. Primer: Krema s peteršiljem100% ECO. Zapisi varaždinskega uršulinskega samostana, da peteršiljeva vodica pomlajuje kožo, so spodbudile raziskave. Rezultati raziskav delovanja peteršilja na hidratacijo, blažitev rdečice in vidnost kapilar so predstavljeni na 4. Hrvaškem kongresu farmacije z mednarodnim sodelovanjem. 

Nikel®, inovativni produkti in inovativen pristop k negi kože. Poleg inovativnih formulacij, je Nikel kozmetika kreirala tudi inovativen pristop k negi kože, za kateri je v Ameriki leta 2012 na INPEX- u, svetovni razstavi inovacij nagrajena z zlato medaljo. Pred nanosom vašega priljubljenega izdelka za nego kože (kreme, olja ali seruma) na obraz, vrat in dekolte ter predel okoli oči se nanaša TONIK Z MATIČNIMI RASTLINSKIMI CELICAMI (Tonik Alpska roža ali Energizirajoči tonik). Vsakodnevna aplikacija BIO hidrolata rožnih cvetov in matičnih celic pred nadaljnjo nego, zjutraj in zvečer bo obnovila kožo in ohranila aktivnost najpomembnejših – epidermalnih celic kože, zadržala vlago in zaščitila kožo pred zunanjimi faktorji, ki pospešujejo njeno staranje: UV žarki in onesnaženje.

NiKEL®, individualizirana kozmetika. Izdelek označuje individualni pristop k človeku kot posamezniku. 

NiKEL®, kozmetika z identiteto. S tradicionalnim znanjem  farmacije in strogo izbiro naravnih sestavin so nastali ekološki izdelki za resnično udobje in lepoto obraza in telesa, izdelki z identiteto – NiKEL, kreatorica linije  Mag. pharm. Mirjana Brlečić.  Dizajn odraža koncept linije s poudarkom na lekarniški, podpisuje ga dizajner Ivica Belinić. 

NIKEL® linija, ki se nenehno izpopolnjuje in nadgrajuje. ZDRAVJE, LEPOTA, ZNANJE, RAZISKAVE, KREACIJA, OPIMIZEM, IDENTITETA. Skozi raziskave nenehno izpopolnjujemo in nadgrajujemo znanje, da bi s polno optimizma in ljubezni kreirali nove naravne in učinkovite izdelke za lepoto obraza in telesa – NiKEL.

Nikel®, kontrolirani izdelki. Proizvodnja inovativne naravne kozmetike NiKEL je umeščena je v zelenem ekološkem področju in poseduje certifikate kakovosti v skladu s standardi ISO 9001. Sestava vsakega preparata je skrbno izbrana, vsaka substanca linije Nikel je analitično kontrolirana in ima svoj certifikat. Kakovost izdelkov redno kontrolirajo pooblaščene ustanove.

Nikel®, največkrat nagrajena hrvaška kozmetika. Nikel kozmetika se lahko pohvali s številnimi nagradami in priznanji ter več kot 20 zlatimi medaljami za inovativen naraven izdelek, od Velike Britanije preko Rusije, ZDA in Hrvaške. Blagovna znanka Nikel se uvršča med vodilne tržne znamke na Hrvaškem z glasovi več kot 23.000 uporabnikov.

Nikel®, ekološki izdelek. Nikel kozmetika je prejemnica zlate medalje in certifikata INTERNATIONAL ECOLOGY FUND.